fbpx

TIETOSUOJAREKISTERI

Rekisteriseloste ja tietosuoja 28.7.2020
Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.
Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi maksuttomia tai maksullisia tuotteita tai palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palvelua, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteessa viitataan usein ”käyttäjään”, millä tarkoitetaan sivustoilla käyviä henkilöitä, yrityksen asiakkaita sekä maksuttomien tuotteiden tilaajia.
Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

1. Rekisterinpitäjä:
Suunnittelu- ja valmennuspalvelut Jenna Piirtola
Y-tunnus: 3101087-7

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:
Jenna Piirtola
jenna@jennapiirtola.fi

3. Rekisterin nimi
Suunnittelu- ja valmennuspalvelut Jenna Piirtolan asiakasrekisteri

4. Rekisteriin liittyvät sivustot
www.jennapiirtola.fi

5. Käyttötarkoitus
Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä sähköiseen markkinointiin käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja.
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus tai sopimus.

6. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä.
Asiakasrekisteri koostuu kahdesta rekisteristä:
Rekisteri asiakkaista sisältää asiakkaan nimen, sähköpostin, puhelinnumeron sekä sopimus- ja tilaustiedot.
Rekisteri uutiskirjeen tilaajista sisältää asiakkaan nimen ja sähköpostin.
Uutiskirjeen tilaaja voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietoja jokaisen uutiskirjeen mukana olevasta linkistä.

7. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta sopimuksen syntymisen yhteydessä.
Uutiskirjeen tilaajien rekisterin tiedot saadaan, kun käyttäjä tilaa jonkin maksuttoman oppaan tai minikurssin tai ostaa jonkin yrityksen tarjoaman digitaalisen tuotteen.

8. Yksityisyys ja tietosuoja
Jennapiirtola.fi -sivuston asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa. Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.
Sivustoilla ei säilytetä käyttäjän pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.
Säilytämme henkilötietojasi:
– sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan
– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

9. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:
Mailchimp: Rekisteriä hyödynnetään Mailchimpi-sähköpostimarkkinoinnin palvelussa, jolloin tiedot voivat palvelun sisällä siirtyä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Lue kuinka Mailchimp suhtautuu GDPR:ään: https://mailchimp.com/legal/privacy/

10. Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnöt osoitetaan Jenna Piirtolalle allekirjoitetulla kirjeellä, osoitetiedot yllä.
Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta

11. Oikeus tietojen korjaamiseen
Omia tietoja voi korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse tai allekirjoitetulla kirjeellä. Rekisterinpitäjä tekee toivotut muutokset.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.
Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

13. Evästeet
Sivustoilla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.
Yritys kerää tietoja jennapiirtola.fi -sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen.
Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.
Käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.
Voit poistaa eväste-toiminnon käytöstäsi selaimesi asetuksista. Sinun kannattaa tutustua selaimesi asetuksiin, koska toimenpiteet ovat aina selainkohtaisia. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kytkeä eväste-toiminnon pois päältä, saattaa se vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.

Lisätietoja
Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla jenna@jennapiirtola.fi
Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 28.7.2020.

Kiitos!

Palaan asiaan mahdollisimman pian!

-Jenna