fbpx

Tervetuloa!

Moikka! Ja ihan mahtavaa, että oot löytänyt sivujeni pariin!

Palveluideni lisäksi tulet löytämään täältä jatkossa julkaisuja ja päivityksiä, joiden tarkoitus on antaa Sulle inspiraatiota, tietoa, sekä uusia ajatuksia ekologisempaan ja kauniimpaan kotiin ja elämään. Näin alkuun haluaisin vielä esitellä, kuka näiden sivujen ja tekstien takana oikein on.

 

Olen siis Jenna, parikymppinen opiskelija ja yrittäjä Tampereelta. Mun oma kiinnostus ja matka kohti ekologisempaa elämää alkoi muutama vuosi sitten, kun muutin nykyisen kumppanini kanssa saman katon alle ja saimme alkaa yhdessä tekemään arjen valintoja ja elämään täysin omia arvojamme toteuttaen. Täytyy kyllä myöntää, että kävi aivan tolkuttoman hyvä tuuri siinä, kuinka samanlaiset arvomaailmat ja ajatukset asioista jaamme, joten arjessa pärjätään hyvin ilman suurempia kompromisseja. Yhteinen päämäärä on vauhdittanut elämänsuuntamme muutosta todella paljon ja opimme myös jatkuvasti toisiltamme lisää. Tiedostan kuitenkin vallan hyvin, millaista on elää yksin arvojensa kanssa, jolloin muutosten tekeminen voi olla hyvin hidasta ja vaikeaa. Ketään ei voi tuosta vaan käännyttää toista ihmistä esimerkiksi vegaaniksi, vaan ekologisten arvojen täytyy kolahtaa henkilölle itselleen. 

 

Ekologiasta poiketen sisustaminen ja visuaalisuus taas ovat kulkeneet mukanani pikku tytöstä asti. Oma huoneeni ei pysynyt koskaan kauan samanlaisena, vaan olin aina järjestelemässä kalusteita ja tavaroita uudelleen. Kun vanhemmat eivät suostuneet seinien uudelleenmaalaamiseen, käytin luovuuttani ja päällystin seinät kauttaaltaan erilaisilla julisteilla. Viime vuosina intohimo sisustamiseen on vain kasvanut ja kasvanut ja sen takia lähdinkin rakentamaan rakkaasta harratuksesta ammattia. 

 

Näillä taustoilla sain idean lähteä yhdistämään palveluissani ekologisuutta ja sisustusta, sillä molemmat nitoutuvat yhteen arjessamme ja kodissamme. Tavoitteeni onkin auttaa myös muita löytämään oikeat avaimet onnellisempaan ja toimivampaan kotiin, sekä elämään. 

 

-Jenna 🌻

 

 

P.S. Kävithän jo etusivulta tilaamassa oppaan, joka sisältää 30 helppoa (ja rahaa säästävää) vinkkiä ympäristöystävällisempään elämään!

 

P.P.S. Käy ottamassa myös mun insta @jennapiirtola haltuun. Sieltä tuut jatkossa löytämään lisää vinkkejä ja inspiraatiota.

 

Share this post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Kiitos!

Palaan asiaan mahdollisimman pian!

-Jenna